Förstoring av bild

Tovutredare Mikki Fin Päls

Art nr: 1241758
Mikki
0 (0)

Mikki Tovutredare Fin Päls har vridna tänder i rostfritt stål, som gör det enkelt att ta sig igenom knutar och trassel. Utredaren är utrustad med ett ergonomiskt handtag som bidrar till att minskad handledsansträngning.

39,50 79 :-
(31,60 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2017-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-08-23 07:39

Mikki Tovutredare är designad av pälsvårdsexperter för att bidra till att minska påfrestningen när du vårdar ditt husdjur - vilket gör det roligare för er båda . De 360º snurrades tänderna tar sig genom trassel så att du enkelt kan ta bort löst hår och smuts och lämna ditt husdjurs päls frisk och glänsande.

Bruksanvisning
Ställ ditt husdjur på en matta eller tidning för att fånga upp lösa hår eller borsta utomhus. Se till att både du och ditt husdjur är bekväma och avslappnade innan all pälsvård för att båda ska kunna njuta av det. 
För kammen genom ditt husdjurs päls och tillämpa inte mer tryck än om du skulle borsta ditt eget hår. 

Låt de snurrande ståltänderna försiktigt leta sig genom eventuella tovor i pälsen. Några minuters pälsvård varje dag kommer att hålla ditt husdjur päls frisk och glänsande. 

För bästa resultat, använd din Mikki kam med en Mikki bortse för att ta bort döda hår.

Andra köpte också