Förstoring av bild

Fodertillskott Lantmännen Protect Vitamin E-Selen, 25 kg

Art nr: 1149971
ProtectVitamin är en torr vitaminprodukt som används för att täcka ett ökat behov av extra E-vitamin och selen. Fungerar som kompletteringsfoder för samtliga djurslag.
325 :-
(260 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-12-08 08:00

Egenskaper för Fodertillskott Lantmännen Protect Vitamin E-Selen
Protect E-selen är ett kompletteringsfoder avsett att användas som ett vitamintillskott när ett extra behov av E-vitamin och selen föreligger. E-vitamin i kombination med selen används t ex i slutet av sinperioden och i början av laktationen. E-selen används även inför grisning och under digivningsperioden, inför lamning och under den första perioden efter lamning. Den används också vid användning av färsk, syrad eller gastät lagrad spannmål, vid utfodring av foder med nedsatt kvalitet, under stressade perioder såsom miljöbyten, fodebyten, sammanslagning av djurgrupper, transporter mm.

Produkten ska blandas in i foder till de djurarter och djurkategorier i den omfattning som anges under användning. All annan användning sker på egen risk.

Förpackning: 25 kg

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Fraktpåslag på denna produkt