Förstoring av bild

Grisfoder Lantmännen Saltbalans,8,5 kg

Art nr: 1196269
Lantmännen
0 (0)

Saltbalans Gris är ett dietfoder för smågrisar som stimulerrar vätske- och elektrolytbalansen om det finns risk för diarré under perioder av eller rekonvalescens från matsmältningsrubbningar.

455 :-
(364 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-07-27 07:12

Egenskaper för Grisfoder Lantmännen Saltbalans Gris
Saltbalans Gris är ett dietfoder för smågrisar som stimulerar vätske- och elektrolytbalansen om det finns risk för, under perioder av eller rekonvalescens från, matsmältningsrubbningar, diarré. Saltbalans Gris från Lantmännen kan även användas förebyggande då risk för matsmältningsrubbningar föreligger, som till exempel vid avvänjning, förmedling, flyttning och sammanslagning av djurgrupper m.m.

Saltbalans Gris från Lantmännen stimulerar produktionen av AS-faktor, det naturliga försvaret mot mag- och tarmstörning som förhindrar eller mildrar diarréutbrott. 

Saltbalansen ska användas endast för utfodring av den djurart eller djurkategori som anges under användning sker på egen risk. Veterinär bör rådfrågas före användning. 

Användning
Vid konstaterad mag- tarmstörning, diarré - Utfodring med fri tillgång på Saltbalans Gris+ sätts in så fort som möjligt. Utfodringen fortsätter till dess problemen upphört, dock högst i 7 dagar.

Sammansättning
Dextros, natriumkarbonat, vacuumsalt och kaliumklorid. 

Analytiska beståndsdelar g/kg
Natrium: 65,2
Kalium: 18,7
Klorid: 74,9

Tillsatser per kg
Citronsyra: 180000 mg
Sorbinsyra: 20000 mg
Kiselgur: 1 g
 

Andra köpte också