Förstoring av bild

Stängselstolpe OctoWood Åttkantig, 1800 mm

Art nr: 1058699
Octowood

OctoWood Trästolpe är en tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen norrländsk furu. OctoWood Trästolpe är slitstark och har en lång hållbarhet.

3264 :-
(2 611,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-12-06 07:09

Egenskaper för OctoWood Åttkantig Trästolpe
På de färdigspetsade trästolparna fäster du en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns. Levereras impregnerat i träskyddsklass A enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet).

Underhållsfritt och rötbeständigt för många års användning. OctoHagen har därmed utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning.

OctoHagen tillverkas av Octowood och är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolpen av av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. Levereras endast i bunt om 126 stycken. OctoHagens trästolpar finns i flera olika storlekar. 20 års rötskyddsgaranti! 

OBS! Lossningshjälp krävs.

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Fraktpåslag på denna produkt