Förstoring av bild

Hetvattentvätt Kärcher HDS 5/15 UX

Art nr: 1207418
Kärcher

Högtryckstvätten HDS 5/15 UX från Kärcher är en professionell hetvattenstvätt i en mindre klass, perfekt för de mindre jobben eller för dig utan trefas. 

19995 :-
(15996 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-01-20 06:48

Egenskaper för Hetvattentvätt Kärcher HDS 5/15 UX
HDS 5/15 UX med kabelvinda är den mobila hetvattentvätten med innovativ upprättstående design, ergonomiskt utformat handtag och stora hjul för att enkelt kunna förflyttas över trappor, kanter och landgångar m.m. Fästpunkter och handtag för enkel lastning. Kompakta dimensioner och låg vikt för platssparande transporter. Kärchers nya hetvattentvätt ger inte enbart ett förstklassigt rengöringsresultat den är dessutom extremt tålig och enkel att använda.

Den 3-cylindriga högtrycksaxialkolvpumpen har härdade kolvar i rostfritt stål och ett mässingstopplock. En tryckställare stänger automatiskt av motorn när avtryckaren på spolhandtaget släpps. Detta minskar belastningen på komponenterna och ökar deras livslängd. Högtryckspump, brännarfläkt och oljepump drivs av en elmotor och utgör tillsammans en drivmodul. Denna princip säkerställer inte bara ett mycket kompakt aggregat och en hög uteffekt utan gör också enheterna extremt pålitliga. Kärchers beprövade pannteknik utmärks av hög prestanda på ett minimalt utrymme samtidigt som lagstadgade utsläppsnivåer uppfylls.

Kärcher HDS 5/15 UX är utrustad med en 15 meter stålarmerad högtryckslang på vinda (ingår). Förlängt spolhandtag medföljer.

Tekniska specifikationer

  • Enfasenhet med luftkyld 2-polig elmotor.
  • 3-cylindrig axialkolvpump med härdade kolvar i rostfritt stål.
  • Kemdosering i lågtrycksläge.

Arbetstryck: 150 bar 
Vattenkapacitet: 450 l/tim
Max temperatur: 80 °C 
Bränsletank: 6,5 L (diesel) 
Motoreffekt: 2,7 kW 
Vikt: 76 kg

Andra tittade även på
Andra köpte också