Förstoring av bild

Röjsåg Jonsered FC 2245 W

Art nr: 1166456
Jonsered

FC 2245 W är en stark röjsåg från Jonsered med hög komfort och snabb acceleration. Vinkelväxeln är optimerad för skogsröjning.

5 876,50 8395 :-
(4 701,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-30 11:32

Egenskaper för röjsåg Jonsered FC 2245 W

Röjsåg FC 2245 W från Jonsered är utrustad med automatisk handtagsvärme för arbete i fuktigt och kallt klimat. Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Jonsereds system med vibrationselement är en av de bästa vibrationsdämpningen på marknaden.

Röjsågen levereras med sågklinga Scarlett 225-24-1" och röjsele Vector 3-55. Sele med många inställningsmöjligheter, så som rörlig ryggplatta, justerbar bröstplatta, stoppade axelremmar i reflexmaterial. Selen har även en höftficka för telefon och verktyg.

Cylindervolym: 45,7 cm³ 
Effekt: 2,2 kW 
Vikt: 8,3 kg 
Bränsletankens volym: 0,9 l 
Bränsleförbrukning: 450 g/kWh

Trimmers, buskröjare och röjsågar för villaägare, markägare och professionella skogsarbetare

Jonsereds trimmers
Lätta maskiner framtagna för ansning av gräsmattans kanter. Jonsereds trimmers och gräsröjare har pålitliga och lättstartade motorer med Spin Start och katalytisk avgasrening.

Jonsereds buskröjare
Pålitliga och kraftfulla buskröjare med långa riggrör. Jonsereds buskröjare är konstruerade för effektiv röjning av grovt gräs, undervegetation och mindre träd. Jonsereds CC-modeller är ännu mer mångsidiga och levereras komplett med sågklinga, gräsklinga och trimmerhuvud.

Jonsereds röjsågar
Kraftfulla, slitstarka och välbalanserade röjsågar med korta riggrör för professionella heltids- eller deltidsarbetare i skogen. Effektiv avvibrering och ergonomiska selar ger sågarna hög komfort som varar hela arbetsdagen.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade