Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2260 W

Art nr: 1166449
Jonsered

Den snabba accelerationen och den utmärkta balansen gör att denna såg passar perfekt för skogsavverkning där mycket kvistning ingår. Hög effekt, låg vikt och fullproppad med ny innovativ teknik, en stark Clean Power-motor och nydesignad kropp med låg profil som gör det ännu enklare att kvista.

6 016,50 8595 :-
(4 813,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-26 07:24

Egenskaper för motorsåg Jonsered CS 2260 W

I denna nya banbrytande design ingår funktioner som PeakPulse för högre kedjehastighet och CarbControl för automatisk motorinställning. Utrustad med uppvärmda handtag så att händerna hålls varma i kallt och fuktigt väder.  

Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt. Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Jonsereds system med vibrationselement är en av de bästa vibrationsdämpningarna på marknaden.

Cylindervolym: 59,8 cm³
Effekt: 3,5 kW
Vikt utan svärd och kedja: 5,8 kg
Svärd: 15" Anti-Vib Light
Delning: 0,325"
Rekommenderade svärd: 13"-20" (30-55 cm)
Bränsletank: 0,65 liter

Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villägare

Heltidsbruk skog: Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog: Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning: Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade