Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2258

Art nr: 1166450
Jonsered

Med rå styrka och mycket konkurrenskraftigt förhållande mellan vikt och effekt fungerar denna motorsåg lika bra för fällning av riktigt stora träd som för kvistning och kapning.

5 596,50 7995 :-
(4 477,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-24 07:13
Egenskaper för motorsåg Jonsered CS 2258
 
Motorsågen är fullproppad med innovativ teknik, en kraftfull Clean Power-motor och nydesignad kropp med låg profil som gör det ännu enklare att kvista och som ger prestanda över ett brett effektspektrum. Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt.
 
För ökad komfort är motorsågen utrustad med vibrationselement som är en av de bästa vibrationsdämpningarna på marknaden. Spin Start minskar dragmotståndet i starthandtaget med upp till 40 %.
 
Cylindervolym: 59,8 cm³
Effekt: 3,1 kW
Vikt utan svärd och kedja: 5,6 kg
Svärd: 15" Anti-Vib Light
Delning: 0,325"
Bränsletank: 0,65 liter
Rekommenderade svärd: 13"-20" (33-50 cm)
 
Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villägare

Heltidsbruk skog: Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog: Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning: Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade