Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2253 WH

Art nr: 1220077
Jonsered

Den snabba accelerationen och en utmärkt balans gör sågen perfekt för huggning med mycket kvistning. Hög effekt, låg vikt och laddad med innovativ teknologi, en kraftfull Clean Power-motor som ger hög prestanda över en brett varvtalsområde och en ny utvecklad låg profil såg kropp som gör kvistningen ännu lättare. 

5 806,50 8295 :-
(4 645,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-30 07:20

Egenskaper för Motorsåg Jonsered CS 2253 WH
Den nya banbrytande teknologin inkluderar även funktioner som PeakPuls för en snabbare acceleration och kedjehastighet och CarbControl för automatisk förgasar justering. Sågen är utrustad med handtagsvärme, ger varma händer i kallt och fuktigt klimat.

Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %.  Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt. För ökad komfort är motorsågen utrustad med vibrationselement som är en av de bästa vibrationsdämpningarna på marknaden.

Cylindervolym: 50,1 cm³ 
Effekt: 2,8 kW 
Rekommenderade svärd: 33,02-50,8 cm 
Vikt utan svärd och kedja: 5,2 kg

Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villägare

Heltidsbruk skog: Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog: Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning: Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade