Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2252

Art nr: 1220075
Jonsered

Med en rå kraft och hög effekt är motorsåg CS 2252 från Jonsered som gjord för fällning av stora träd, kvistning och kapning. Laddad med innovativ teknologi, en kraftfull Clean Power-motor som ger hög prestanda över en brett varvtalsområde och en nyutvecklad lågprofilssågkropp som gör kvistningen ännu lättare.

4 756,50 6795 :-
(3 805,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-28 18:04

Egenskaper för Motorsåg Jonsered CS 2252
Motorsåg Jonsered CS 2252 lämpar sig väl för del- och heltidsbruk i skog. Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt.

Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villaägare

Heltidsbruk skog
Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog
Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning
Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Teknisk data
Cylindervolym: 50,1 cm³ 
Effekt: 2,5 kW 
Bränsletankens volym: 0,52 l
Vikt (utan skärutrustning): 5 kg

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade