Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2250 S

Art nr: 1166448
Jonsered

En allroundsåg från Jonsered med Clean Power-teknologi. Det innebär att sågen är utrustad med en motor som har lägre bränsleförbrukning, mindre utsläpp och som levererar mer kraft över ett bredare varvtalsintervall. 

3 496,50 4995 :-
(2 797,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-29 12:51

Egenskaper för motorsåg Jonsered CS 2250 S
Funktioner som Spin Start, bränslepump och ett kombinerat choke/stop-reglage gör motorsågen mycket lättstartad. Spin Start minskar dragmotståndet i starthandtaget med upp till 40 %. Motorsågen är också utrustad med verktygsfri kedjespänning för snabb och enkel sträckning och montering av svärd och kedja. Cylinderkåpa med snäppfästen gör att du lätt kommer åt luftfilter och tändstift utan att behöva skruva upp några skruvar. 

Clean Power-motorn reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Motorsågen har bränslenivåfönster. Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften, vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt. Jonsereds system med vibrationselement är en av de bästa vibrationsdämpningarna på marknaden. 

Teknisk data
Cylindervolym: 50,2 cm³
Effekt: 2,4 kW
Vikt utan svärd och kedja: 5,1 kg
Svärd: 13" Anti-Vib Light
Delning: 0,325"
Rekommenderade svärd: 13"-20" (33-50 cm)
Bränsletank: 0,45 L

Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villägare

Heltidsbruk skog
Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog
Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning
Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade