Förstoring av bild

Motorsåg Jonsered CS 2234

Art nr: 1166447
Jonsered

Motorsåg från Jonsered utvecklad för villaägaren som vill ha flera lättanvända funktioner. Clean Power-motorn ger mindre utsläpp och minskad bränsleförbrukning.

1 256,50 1795 :-
(1 005,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-26 07:24

Egenskaper för motorsåg Jonsered CS 2234

Motorsågen är utrustad med en Clean Power-motor som reducerar skadliga avgasemissioner med upp till 75 % och minskar bränsleförbrukningen med upp till 20 %. Jonsereds unika turboteknik separerar upp till 97 % av allt damm och sågspån från insugningsluften vilket gör att luftfiltret inte blir igensatt lika snabbt.

För ökad komfort är motorsågen utrustad med vibrationselement som är en av de bästa vibrationsdämpningarna på marknaden. Motorsågen har en tröghetsutlöst kedjebroms för ökad säkerhet.

Cylindervolym: 38 cm³ 
Effekt: 1,4 kW 
Ekvivalent vibrationsnivå (ahv, eq) vänster/höger handtag: m/s² 3,7/4,8 m/s²
Ljudtrycksnivå vid användarens öra: 100 dB(A) 
Ljudeffektsnivå garanterad: LWA 118 dB(A) 
Rekommenderad svärdslängd: min-max, 35-35 cm
Vikt (utan skärutrustning): 4,7 kg 

Motorsågar för yrkesanvändare, markägare och villägare

Heltidsbruk skog: Professionella motorsågsmodeller. Hållbara och pålitliga motorsågar med kraftfulla motorer, snabb acceleration och generöst vridmoment. Sågarna är ergonomiskt utformade för daglig användning.

Deltidsbruk skog: Mångsidiga motorsågsmodeller. Hållbara, lättmanövrerade motorsågar med kraftfulla motorer i ett antal storlekar. Pålitliga sågar som är konstruerade för att hantera många olika jobb.

Sporadisk användning: Motorsågsmodeller för villaägare. Flexibla och hållbara motorsågar med balanserad motoreffekt som är enkel att hantera. Sortimentet innehåller både eldrivna motorsågar och lätta, bensindrivna motorsågar.

Liknande produkter

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade