Förstoring av bild

Hästtäcke Horseware Rhino Plus, 1000 D

Art nr: 1231804
Horseware

Slitstarkt utetäcke med unik barriärteknik i fyra olika lager. Hästtäcket är försett med vattenavvisande yttertyg i 1000 denier polypropen som är dubbelt så slitstarkt som polyester.

999 :- 1995 :-
(799,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2017-05-21

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-01-21 07:29

Egenskaper för Hästtäcke Horseware Rhino Plus 1000 D
Slitstarkt utetäcke med unik barriärteknik i fyra olika lager. Hästtäcket är försett med vattenavvisande yttertyg i 1000 denier polypropen som är dubbelt så slitstarkt som polyester. Nästa lager är AquaTrans TM behandlat och helt vattentätt. Tredje lagret består av 200 g/m2 tjockt thermobonded fiberfill där fibrerna är expanderade för bästa möjliga isolering. Detta lager kommer hålla hästen varm år efter år. Fjärde lagret är innertyget som är blankt antistatiskt och antibakteriellt polyester för hälsosam och skinande päls.

Rhino Plus 1000 D kommer med V-front knäppning framtill som ger hästen god rörelsefrihet, utformat så att hästen oförhindrat kan böja ner huvudet samtidigt som det sitter tätt och bekvämt vid bogen. Hästtäcket har rostfria stålknäppen. Kommer med benutskärningar fram och bak så att täcket sitter tätt intill hästen och samtidigt ger maximal rörelsefrihet. Täcket har två kryssgjordar och svansrem. Kommer även med matchande avtagbar hals som sätts fast i täcket med långa fästen i kardborre och två kardborrknäppningar framtill.