Förstoring av bild

Mineralbalja Granngården Nöt och Får Eko

Art nr: 1232001
Granngården

Ett ekologiskt vitaminiserat mineralfoder med koppar till får och nöt. Kan användas året runt och finns i två olika storlekar.

429 :-
(343,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Storköpspris: Handla 5 för 389 (311,2 exkl. moms) / st.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-01-17 15:49

Egenskaper för Granngårdens ekologiska mineralbalja till nöt och får
Granngården Mineralhink för nöt och får utfodras tillsammans med fri tillgång på bete/grovfoder och vatten. Innehåller koppar.

Under betessäsongen är man oftast hänvisad till att utfodra mineraltillskott ute på betet. Granngården Mineralhink 10 kg är ett praktiskt och enkelt sätt att se till att djurens mineralförsörjning tillgodoses. Förpackning av hållbar kvalité som klarar tuff behandling och en produkt som är hållbar för olika väderpåfrestningar. Granngården Mineralhink Nöt och Får har en smaklig sammansättning som konsumeras med god aptit, inte minst viktigt för att djuren ska få tillräckligt av livsnödvändiga mineraler och vitaminer.

Sammansättningen passar till de flesta besättningar av nötkreatur och får. Nötkreatur behöver ca. 100 gram per dag. Fåren behöver upp till 25 gram per dag.

OBS! Till fårraser som bedöms som kopparkänsliga rekommenderas istället Granngården Mineralhink Får utan koppar.

Andra tittade även på