Förstoring av bild

Fågelmat Granngården Solrosfrö Skalade, 4 kg

Art nr: 1169944
Granngården

Slipp spill under foderbordet med skalade solrosfrön! Solrosfrö är näringsrikt och uppskattas av de flesta fåglar, såsom grönfink, domherre, stenknäck, talgoxe och nötväcka.

149 :- 189 :-
(119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2016-12-04
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-12-02 19:17

Egenskaper för Fågelmat Granngården Solrosfrö Skalade
4 kg skalade solrosfrön motsvarar ca 7 kg oskalade. Fågeln får i sig näringsinnehållet utan att förbruka någon energi. 

Utefåglarna får bättre livsvilkor om vi ger dem mat. Beståndet bevaras och vi behåller den balans i naturen, som fåglarna skapar genom att hålla efter skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje - för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen; då vänjer sig fåglarna vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. På vintern gäller det att under några korta timmar av dagsljus få i sig tillräckligt med föda för att kunna stå emot den långa vinternatten. Fortsätt mata fåglarna även sommartid då häckningen sker och de behöver extra mycket föda.

Andra köpte också

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.