Förstoring av bild

Fågelmat Granngården Jordnötter Limited Edition, 10 kg

Art nr: 1167196
Granngården

Fågelmat från Granngården i form av näringsrika jordnötter med högt fettinnehåll. Säljs i en smart förpackning med praktiskt bärhandtag. 

349 :-
(279,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-05-29 07:06

Vi tycker om jordnötter
Jordnötter gillas av många fåglar men speciellt av nötskrika, nötkråka, nötväcka och större hackspett. 

Utefåglarna får bättre livsvilkor om vi ger dem mat. Beståndet bevaras och vi behåller den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter skadeinsekter i trädgården, i skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje – för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Så lyckas du med fågelmatningen! 
Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen, då vänjer sig fåglarna vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. På vintern gäller det att under några korta timmar av dagsljus få i sig tillräckligt med föda för att kunna stå emot den långa vinternatten. Fortsätt mata fåglarna även sommartid då häckningen sker och de behöver extra mycket föda.ortsätt mata fåglarna även sommartid då häckningen sker och de behöver extra mycket föda.

Andra köpte också