Förstoring av bild

Fågelmat Granngården Jordnötter Hink, 5 kg

Art nr: 1167213
Granngården

Blancherade, näringsrika vita jordnötter med högt fettinnehåll från Granngården. Att jordnötterna är blancherade innebär att det bruna skinnet är borttaget så att det går åt mindre energi för fåglarna eftersom de inte behöver sortera bort det. 

249 :-
(199,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-05-25 17:01

Jordnötter är näringsrik fågelmat med högt fettinnehåll
Jordnötter ger fåglar ett bra näringstillskott, särskilt under de kalla vintermånaderna. De gillas av många, speciellt av nötskrika, nötkråka, nötväcka och större hackspett.

Utefåglar får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Beståndet bevaras och vi behåller den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter skadeinsekter i trädgården, i skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje – för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen, då vänjer sig fåglarna vid att det finns mat hos dig. Utefåglar behöver varje dag äta ca 4-5 gånger sin egen vikt i föda. På vintern gäller det att under några korta timmar av dagsljus få i sig tillräckligt med föda för att kunna stå emot den långa vinternatten. Fortsätt mata fåglarna även sommartid då häckningen sker och de behöver extra mycket föda.

Jordnötterna kommer förpackade i en praktisk plasthink. 

Andra köpte också