Förstoring av bild

Vakuummaskin Foodsaver V2860

Art nr: 1199209
Foodsaver

Vakuummaskinen har en design med flipplock av rostfritt stål plus två hastighetsinställningar och vakuumpuls för maximal vakuumkontroll. Enklare än någonsin att använda med förbättrade favoritfunktioner såsom handsfree-drift – nu med en knapp.

1495 :-
(1196 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-30 07:19

Egenskaper för vakuummaskin Foodsaver V2860
Foodsaver V2860 har en rostfri, hygienisk design avsedd för dig som hanterar varierande matvaror. Vakuummaskinen har två hastighetsinställningar och olika förslutningsnivåer med ett speciellt läge för känsliga varor som kräver annan förslutning. Maskinen kan ställas upp längs väggen för att ta mindre plats. Den har en inbyggd plastfoliehållare och skäranordning. 

Foodsaver V2860 levereras med:
- 1 st 0,28 m x 3,04 m plast-folierulle för vakuumförslutning 
- 5 st 0,94 liter värmepåsar

Funktioner
Handsfree-hantering, förloppsindikator, vertikal- och uppfällbar design, enkel stängning och omslutning, inbyggd rullförvaring och skärare, vakuumnivå för våta och torra livsmedel, burkläge, läge för känsliga livsmedel, tillbehörsport, försegla endast-läge, bred förslutningsremsa, vakuumpuls samt löstagbar droppbricka. 

Effekt
105W och 0,5w i standby.
 

 

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.

Relaterade