Förstoring av bild

Foderhäck Cosnet RTF, 12 ätplatser

Art nr: 1207793
Cosnet
0 (0)

En foderhäck som är förstärkt i tak och utrustad med 2 konor i botten för att centrera rundbalen. Ändpanelerna har ventilationshål för att undvika fuktbildning. Levereras omonterad. 

9995 :-
(7996 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-07-20 07:01

Egenskaper för Foderhäck Cosnet RTF 12 Ätplatser
Foderhäckens konstruktion är varmgalvaniserad efter tillverkning vilket ger extremt bra hållbarhet. Stabil röruppbyggd ram med en diameter på 48,3 mm. Optimalt tak i en vid båge för att enkelt kunna föra in stora balar. Höj- och sänkbart tak och ben med låsbultar. Transporteras enkelt med fällbar 3-punktslyft redskapskoppling tillverkad av tjock laserskuren plåt. Full öppningsbredd på motsatta sidan mot redskapskopplingen. Kraftiga bogstöd är fästa direkt på ramens fyrkantsprošfil för att få bästa hållfasthet.

Foderhäcken har 12 matplatser och plats för 2 rundbalar. När foderhäcken används till hästar höjer man enkelt foderbord och tak så hästen inte kan skada sig. Som tillbehör šfinns ett skydd för 3-punktsfästet som vi rekommenderar då hästar använder foderhäcken. Foderhäcken passar både för behornat och avhornat boskap. 

Mått
2 x 2 meter

Andra tittade även på
Fraktpåslag på denna produkt