Förstoring av bild

Motorolja Agrol Turbo Super 10W/30, 20 L

Art nr: 1149848
Agrol

Agrol Turbo Super är en dieselmotorolja, baserad på mineralbasoljor, som klarar och överträffar de krav som ställs på en motorolja som arbetar under svåra driftsförhållanden och långa oljebytesintervaller.

700 :-
(560 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-09-25 07:09

Egenskaper för Agrol Turbo Super 
Agrol Turbo Super ger en enkel start och god smörjning vid låga temperaturer samt bibehåller sina utmärkta smörjande egenskaper vid hård körning och höga temperaturer. Agrol Turbo Super är baserad på högkvalitativa paraffinbasoljor vars naturliga egenskaper är högt viskositetsindex, hög oxidationsstabilitet och mycket god smörjförmåga. Innehåller tillsatser som håller motorn ren, minimerar slitage och förhindrar korrosion vilket ökar livslängden på motorn.

Rekommendationer
Agrol Turbo Super rekommenderas främst för fordon i "tung" trafik och entreprenad- skogs-och lantbruksmaskiner, med eller utan turbo, som arbetar under hårda betingelser. Beroende på sin speciella sammansättning är den även lämplig för bensin- och dieselmotorer i personbilar samt lätta last- och distributionsfordon. Används som en enhetsolja där en blandad maskin- och fordonspark förekommer. 

Teknisk data
Densitet vid 15°C: 884 kg/m³ 
Flampunkt: 220°C 
Lägsta flyttemperatur: -39°C 
Viskositet vid 40°C: 72 mm²/s 
Viskositet vid 100°C: 11,6 mm²/s 
Viskositet vid -20°C: 3400 cP 
Viskositetsindex: 142 
Pumpbarhetsgräns: < -25°C