Förstoring av bild

Slåtterbalk AL-KO BM875, 87 cm

Art nr: 1176413
AL-KO
0 (0)

Slåtterbalken BM875 från AL-KO är en bra kombination av stabilitet, kraft och attraktivt pris. Med två hjul uppnås en mycket bättre stabilitet än de slåtterbalkar som bara har ett hjul. 

8495 :-
(6796 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-08-17 07:03

Egenskaper för slåtterbalk AL-KO BM875
Balken har en kraftig Briggs & Stratton 4-taktsmotor och klippstopp. Slåtterbalken levereras komplett med en knivbalk på 87 cm. Kantskyddet på slåtterbalken hindrar att bladen skrapar mot husväggar, staket och murar.

Det ergonomiskt formade handtaget är höjdreglerbart och vibrationsdämpande för optimal manövrering i terrängen och enkel transport. Tack vare den rörliga gräsavvisande kåpan hamnar inget gräs på täckplåten. Dessutom försvinner gräset lättare från slåtterbalken tack vare det kortare avståndet mellan hjul och balk. Förutom den specialhärdade ESM -kniven med steglöst höjdreglerbar löpsula utmärker sig AL -KO:s slåtterbalk framför allt genom den kapslade medbringaren. Den förhindrar smuts vilket ger en längre livslängd. Tack vare kompletterande tillbehör som snöblad och snökedjor kan slåtterbalken också användas på vintern. På ängar och i ekologiska naturträdgårdar är det viktigt att de maskiner som används är lämpade för ändamålet – AL -KO :s slåtterbalk klipper fodergräs precis lika väl som tjocka vilda växter.

OBS! Levereras omonterad och utan motorolja.

Motor: Briggs & Stratton XLS 625 Effekt: 2,4 kW Varvtal: 2900 v/m Arbetsbredd: 87 cm Växel: Fram Drivhjul: 4.00-6 Spårvidd: 45 cm Vikt: 54 kg

 

Andra tittade även på